ESTETİK YAPTIRDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM
Özlem Esra Ada’nın sorularına içtenlikle cevap veren Cenk Eren, estetik konusunda da samimi açıklamalarda bulundu. “Estetik yaptırdığım için çok mutluyum” diyen Cenk Eren,
“Ben sabah uyanıp aynaya baktığımda kendimden artık hoşlanmıyordum. Kilo almıştım, yüzüm kırış kırıştı. ‘Ben bunu kabul etmiyorum’ dedim. Çok düşündüm, tabii büyük bir risk; sonuçta bu yüz. Gittim ameliyat oldum ve aşırı mutluyum. Şimdi aynada yüzüme bakınca ‘işte bu’ diyorum.” ifadelerini kullandı.
FATİH ÜREK GİDERSE İSTANBUL GECE HAYATI ÖKSÜZ KALIR
Yakın arkadaşı Fatih Ürek ile ilgili de konuşan Cenk Eren,
“Fatih benim çok sevdiğim bir arkadaşım. O da benim gibi stent taktırmış, bunu sonradan öğrendim. Ben ameliyat olduktan sonra hayatımda her şey değişti; sigara ve alkolü bıraktım. Sanırım Fatih kan sulandırıcı kullanmayı ihmal etmiş ve bu olay o yüzden yaşandı. Fatih için bir mucize bekliyoruz. Olur da bu mucize olmazsa İstanbul sahneleri maalesef öksüz kalacak.” dedi.
TARKAN’IN ALTI YIL SAHNEYE ARA VERME LÜKSÜ YOK
Özlem Esra Ada’nın sorularını içtenlikle yanıtlayan Cenk Eren, Tarkan hakkında da konuştu.
“Tarkan’ın kredisi tartışmasız çok” diyen Cenk Eren,
“Tarkan o kadar kıymetli, o kadar değerli ki bence Tarkan’ın 6 yıl konser vermemek, sahneye ara vermek gibi bir lüksü yok.” şeklinde konuştu.
ÇOCUĞU OLAN HERKES KÖPEK SAHİPLENSİN
Özlem Esra Ada’nın sorularını yanıtlayan başarılı şarkıcı, son zamanlarda artan sokak cinayetleriyle ilgili de konuştu. “Sokaklar artık çok tehlikeli oldu” diyen Cenk Eren,
“Bence herkes barınaktan bir köpek sahiplenmeli ve çocuğunu dışarı gönderirken o köpekle birlikte göndermeli. Çünkü sokakta elinde bıçakla gezen tipler, o köpeği görünce ayakları bir yerlerine vura vura kaçarlar. Bunu herkese tavsiye ediyorum, mutlaka barınaktan bir köpek sahiplensinler.” dedi.
ANNE BABALAR DA CEZA ALMALI
Cinayetlerle ilgili konuşan Cenk Eren, dikkat çeken bir açıklamaya daha imza attı. 18 yaş altı cinayet işleyen çocukların ailelerinin de cezalandırılması gerektiğini söyleyen Cenk Eren,
“15 yaşında bir çocuk elinde bıçakla cinayet işleyebiliyor. Okulda öğretmeniyle dalga geçip onu bıçaklıyorsa bunda ailenin de çok büyük suçu var. Çocukla birlikte ailenin de ceza alması lazım. Çocuk ailede nasıl yetişirse öyle büyür. Eskiden biz öğretmenlerimizden korkardık, şimdi öğretmene saygı yok.” ifadelerini kullandı.
ÇOCUKLARINIZI DİZİLERDEN VE SABAH PROGRAMLARINDAN UZAK TUTUN
Mabel Matiz’in şarkı sözleri nedeniyle yasaklanan şarkısı hakkında da konuşan Cenk Eren,
“Mabel Matiz’in şarkı sözlerinden önce vurdulu kırdılı dizilere ve gündüz kuşağı programlarına müdahale edilsin lütfen. Asıl tehlike gündüz kuşağı programları. Aileler, çocuklarınızı özellikle vurdulu kırdılı dizilerden ve gündüz kuşağı programlarından uzak tutun.” dedi.
Özlem Esra Ada’nın Hazırlayıp Sunduğu Pembe Masa’nın Bu Haftaki Konuğu Başarılı Şarkıcı Cenk Eren Oldu.
Özlem Esra Ada’nın Hazırlayıp Sunduğu Pembe Masa’nın Bu Haftaki Konuğu Başarılı Şarkıcı Cenk Eren Oldu.
SELDA BAĞCAN İLE MAĞAZADA MAHSUR KALDIK Özlem Esra Ada’nın sorularını yanıtlayan Cenk Eren, şöhretin zorluklarından bahsederek Selda Bağcan ile yaşadığı bir anıyı şu sözlerle anlattı: “4 ya da 5 yıl önce Selda Bağcan ile Kıbrıs’ta konser öncesi çarşıya alışverişe indik. Biz mağazada alışveriş yaparken bir anda kapıda insanlar toplanmaya başladı ve neredeyse 500 kişi ‘Selda, Selda’ diye bağırmaya başladı. Orada mahsur kaldık, bizi polisler kurtardı.”