2023 Yılbaşı Heyecanı Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de Yaşanacak

2023 Yılbaşı Heyecanı Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de Yaşanacak 2023 Yılbaşı Heyecanı Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de Yaşanacak

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına adım atacağı 2023 yılbaşına dair eğlencesi bol ve gastronomisi zengin programlar hazırladı.  

Otelin Grand Ballroom salonunda gerçekleşecek olan 2023 Yılbaşı Balosu, Motto Akustik’in canlı performansı ile başlayacak. Oryantal şovun ardından sahneye ünlü şarkıcı Elif Kaya çıkacak. Gece, DJ performans ile son bulacak.
Fiyatları 3.000 TL ile 4.500 TL arasında 4 farklı kategoride değişen yılbaşı balosunda limitsiz yerli içki dahil set menü servis edilecek. Menüde, eskimeyen dünya klasikleri meze tapas, deniz mahsullü cannelloni ve tempura kral karides, kendi öz sosu ile antep fıstıklı dana kürek breze, yeni yıl coconut parfe, mevsim meyveleri ve gece çorbası olacak.
Eğlencenin Adresi MeyTürk Restaurant
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, hoş sohbet eşliğinde yılbaşına girmek isteyenleri MeyTürk’e davet ediyor. Kişi başı fiyatın 3.000 TL olduğu program, DJ performansı ile başlayıp oryantal şov ile devam edecek. Grup Daphne Orkestrasının sahne alacağı gecede misafirlere limitsiz yerli içki dahil set menü servis edilecek.
Menüde serpme mezeler, yöresel peynir tabağı, ara sıcaklar, horiatiki salatası, kekik aromalı demi glace soslu dana fileto ile cevizli baklava veya çikolata soslu profiterol bulunacak.
Çocuklara Özel Balo
Çocukları unutmayan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Vasco de Da Gama salonunda özel bir balo düzenleyecek. 3 – 12 yaş arası çocukların katılabileceği baloda langırt ve pamuk seker, çizgi film gösterimi, palyaço gösterisi, hikâye okuma, yüz boyama etkinliklerinin yanı sıra CD’den müzik yayını olacak. Kişi başı fiyatın 900 TL olduğu baloda limitsiz meşrubat dahil gülen yüzler menüsü servis edilecek. Uykusu gelen çocuklar Amerigo Vespucci salonunda misafir edilecek.
Yeni Yılın İlk Kahvaltısı Cook Book Restaurant’ta
Yeni yılın ilk kahvaltısını Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de yapmak isteyenler 1 Ocak Pazar günü saat 11.00 – 15.00 arasında kişi başı 750 TL fiyatla Cook Book Restaurant’ta otelin zengin brunch büfesindeki lezzetleri deneyimleyebilecek.
Muhteşem Deniz Manzaralı Odalarda Konaklayın
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, yılbaşı programlarına katılan misafirlerine 3.500 TL’den başlayan fiyatlarla iki kişilik odalarda konaklama fırsatı sunuyor. Konaklayan misafirler, yeni yıl brunchına katılabilecek, ücretsiz havuz, hamam ve fitness kullanımından faydalanabilecek ve saat 16.00’ya kadar geç çıkış imkânı bulabilecek.