2021 SENDEN SAĞLIK BEKLİYORUZ

2021 SENDEN SAĞLIK BEKLİYORUZ 2021 SENDEN SAĞLIK BEKLİYORUZ

Açıkçası senden beklentilerimiz büyük olan 2021 hoşgeldin. Umarım gelirken yanında sağlığı getirmeyi unutmamışsındır. Çünkü öncelikli olarak sağlığa ihtiyacımız var. Hem fiziksel hem ruhsal hem de akıl sağlığı açısından senden bu konuda yoğun bir beklenti içindeyiz...

Çünkü senden önceki yıl 2020, bizi oldukça yordu. Sağlığın her şeyden önemli olduğunu, sağlık yoksa afiyetin hiçbir anlamının olmadığını bizlere derinden hissettirdi. Evet, her birimiz hem sağlığımız hem de hayatımızın akışını en iyi şekilde ilerletmek için aksiyon planımızı aldık. Yaşamımızı bir şekilde sürdürdük, işlerimizi yaptık, hayatımız için birçok yeniliğe adım attık. Ama elde ettiğimiz başarıların tadını bile coşkuyla yaşayamadık. Sevdiklerimize sarılamadık, bırak sarılmayı onlarla tokalaşamadık bile. Halbuki bunlar bizim çok değerli, çok kıymetli olgulardı. Tüm bunların ne kadar kıymetli olduğunu defalarca yüzümüze vuran bir yıl oldu 2020.
 

Tabi ki de bir sihirli değnek değilsin ama zamanın en büyük ilaç olduğunu ve kısa sürede dünyaca sağlığımıza kavuşacağımızı umuyorum. İşte sevgili 2021 bu yüzden senden sağlık bekliyorum. Sağlıklı olalım ki biz diğer hedeflerimize zaten ulaşırız. Çabalarız, didiniriz. Ama toplum sağlığı tehlikedeyken, sınırlı ve özgür olmayan bir alanda idare etmeye çalışmak gerçekten zor. Benim gibi zoru başarmayı seven bir insan için bile çok keyifsiz, çok tatsız. Sen sağlıklı ol yeter, gerisini biz hallederiz:)

 

Biz oldukça zorlu bir seneyi oldukça önemli çalışmalarla atlattık. Aksiyon planlarımızı hemen yaptık ve devreye koyduk. Çalışma rutinimize yenilerini ekledik ve her ay dergimizi size ulaştırarak işimizi layıkıyla yerine getirebilmenin gururunu yaşadık. Ve bu başarıların karşılığında çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından ödüllendirilmenin kıvancını tattık. Zorlu bir yılın her ayını ödülle taçlandırmak bizler için inanılmaz bir motivasyondu. Ve yeni yıla girdiğimiz şu günlerde ben ödül hanemize 85. Ödülümüzü eklemenin mutluluğunu yaşıyorum.

 

2020 yılındaki en önemli aksiyon planlarımızdan biri de Klass TV idi. Dijitalleşen dünyaya Youtube platformunda kurduğumuz Klass TV ile biz de dahil olduk. Klass TV, kısa sürede çok güzel yol kat etti. Zamanla içeriklerimiz daha da çoğalacak ve program formatlarımızla keyifle izleyeceğiniz bir kanal haline gelecek. Ses getiren röportajlarımız ile size en iyisini sunmak için çabalıyoruz. Bizi takip ettiğiniz için gerçekten çok teşekkürler…

 

Gelelim elinizde tuttuğunuz 2021 yılının ilk Klass dergisine… Artık davetler eskisi gibi değil, bu yüzden sizlere eskisi gibi çok kalın dergiler ulaştıramıyoruz. Ama 2021 bize sağlık getirecek ve biz yine o meşhur kalın Klass halimizle sizlerin elinde olacağız. Davetler açısından sizlere pek fazla bir şey sunamasak da röportajlar açısından çok geniş bir içeriğe sahibiz. Çok değerli isimleri yeni sayımızda dergimiz sayfalarına konuk ettik. Duayen isim ağabeyim Erkan Özerman ile hem youtube kanalımız için hem de dergimiz için ses getiren bir röportaja imza attık. İş dünyasından başarıya ulaşmış birçok ünlü ismi dergimiz sayfalarında konuk ettik. 2020 yılının son ayında çok kıymetli ödül törenleri gerçekleşti. Onları her zamanki gibi Klass farkı ile sizlere ulaştırdık. Davetlere olan özlemimizi bir nebzede olsa bu ödül törenleri ile giderdik.

 

Ben 2020 yılında birden hayatımıza giren virüsün 2021 yılında birden yok olacağına inanıyorum. Ve eski dinamiğimizi yeni normalimizle birleştirip yolumuza coşkuyla devam edeceğiz. O alışkın olduğunuz ve ülkemizde sadece bizimle müsemma olan çok sayfalı kalın dergi Klass’ı sizlere sunmaya devam edeceğiz. 2021’in dergimiz gibi renkli, olumlu haberlerle geçireceğimiz bir yıl olmasını diliyorum ve sizleri yılın ilk ayında keyifle okuyacağınız bir dergiyle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum.

 

Hayat Klass ile güzel…

 

Klass Alın, Klass Okuyun, Klass Olun…