Ünlü Şarkıcı Hakan Altun Önceki Gece Sahne İstanbul Bodrum’da Sevenleriyle Buluştu..

Ünlü Şarkıcı Hakan Altun Önceki Gece Sahne İstanbul Bodrum’da Sevenleriyle Buluştu.. Ünlü Şarkıcı Hakan Altun Önceki Gece Sahne İstanbul Bodrum’da Sevenleriyle Buluştu..

Sevilen şarkısı "Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum" şarkısı ile hayranlarını selamlayan Hakan Altun, daha sonra müzisyen arkadaşlarını ve vokalistini tanıtarak konserine devam etti. Konserinde Sahne İstanbul’u tıklım tıklım dolduran Hakan Altun'u izlemeye gelen misafirler arasında ünlü işadamı Rafet Yılmaz ve eşi Nurgül Yılmaz da vardı.

Hakan Altun gece boyunca bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile parmak ısırtırken, şarkı aralarında seyircilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum’a yerleştiği haberleri ile gündemi gelen Altun “İstanbul olmaz olsun, Bodrum hep var olsun” diyerek Bodrum’dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

 

öte yandan Hakan Altun “Dolar anamızı ağlattı zaten, ne kadar ucu başı oynayan bir hikayeymiş. Bir yakamızdan düşmüyorlar. Bizi bir kendi halimize bırakmıyorlar.” diyerek dış güçlerin Türkiye üzerinde oynadığı oyunlara üstü kapalı bir şekilde dikkat çekti.

 

Normal süresi bir saat otuz dakika olan konserin süresini iki saat otuz dakikaya çıkaran Hakan Altun, bu jestiyle büyük alkış alırken sahnesinin sonunda başlangıç şarkısı da olan "Telefonun Başında çaresiz Bekliyorum”u söyleyerek kapanış yaptı.