Modeon Luxury Fine Furniture, Sanatla Dekorasyonu Birleştiriyor

Modeon Luxury Fine Furniture, Sanatla Dekorasyonu Birleştiriyor Modeon Luxury Fine Furniture, Sanatla Dekorasyonu Birleştiriyor

Modeon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Nuşin Tunç, başarılarının sırrını Klass’a anlattı..

Modeon Luxury Fine Furniture kurulduğu 1997 yılı itibariyle, Kanada ve Amerika’dan mobilya ithal eden, sonraki yıllarda sadece ihracata dönük ev mobilyası ve aksesuarları üreten, daha sonra da yükselen satış ve üretim hacmi ile 2002 yılından beri anahtar teslim projeler yaparak müşteri memnuniyetini ön plana alarak hizmet veren bir marka. “Mobilyanın Haute Couture’yuz” diyen Nuşin Tunç, tüm hammaddelerinin A Plus ürünlerden oluştuğunu, aksesuar konusunda hassas olduklarını ve bütün üretimi 3 bin metrekarelik alana sahip fabrikalarında kendilerinin yaptıklarını belirtiyor. Müşterilerinin her biriyle dost olduklarını söyleyen Modeon Luxury Fine Furniture Yönetim Kurulu üyesi Nuşin Tunç ile başarılarının sırrını, art deco sanatsal çalışmalarını, mobilyada aksesuarın önemini, üretim ve mağazalaşma süreçlerini Klass okurları için konuştuk.

 

Nuşin Hanım, Modeon Luxury Fine Furniture olarak 1997 yılında kuruldunuz ve 21 yıldır hizmet veriyorsunuz. Markanızı bize anlatmanızı istersek neler söylersiniz?

Mobilya dünyası tıpkı yemek sektörü gibi birçok kültüre ev sahipliği yapıyor. Her kültürün kendine has dokusu ve lezzeti vardır. Bir de Fine Dining denilen akşamları rezervasyon yaptırdığınız aşçı özelinde olan restoranlar vardır. Orada sadece aşçının adı yazar. İçeri girdiğinizde siz o aşçıdan talep ettiğiniz üzere balık da ikram eder, size dünya mutfağı da verir. O artık o aşçının gustosu ile alakalıdır. ArtDeco da bunun gibi bir şey. Dekorasyonun sanatı olarak adlandırabiliriz. Biz burada kendi gustomuzu sunuyoruz. Bu mağazadaki lezzet bizim lezzetimiz. Rustik, klasik, modern diye ayrıştırmıyoruz. Hepsini bir bütün olarak ele alıyoruz ve ArtDeco anlayışı tarzımızı en iyi şekilde yansıtıyor.

 

“MOBİLYANIN HAUTE COUTURE’YUZ. BİZİM HER ŞEYİMİZ TERZİ USULü”

Siz daha çok sanatsal dekorasyonlar yapıyorsunuz değil mi?

Biz bir evin ya da mekanın konseptini kişiye özel yaratıp uyguluyoruz. Bir evin duvarlarına kadar her noktasında imzamız vardır. Mobilyanın haute couture’yuz. Bizim her şeyimiz terzi usulü. ürünlerimizi insanların evlerine göre özel olarak tasarlayıp sunuyoruz. Ortaya sanatsal bir dekorasyon çıkıyor. Dekorasyonun sanatını icra ediyoruz. Tüm çabamız maksimum gustoyu minimum bütçeyle verebilmek.

 

“KALİTEMİZİ EN üST NOKTADA TUTABİLMEK BİZİM İçİN çOK öNEMLİDİR”

Modeon Mobilya olarak üretim anlamında büyük bir Fabrika’ya sahipsiniz. üretimdeki en büyük iddianız nedir?

Tüm üretim kendi bünyemizde gerçekleşmektedir. Bütün ham maddelerimiz A Plus ürünlerden oluşuyor. Boya, vernik kalitemiz çok üstündür. üretim yapmanın en büyük avantajı kaliteyi kontrol edebiliyor olmanızdır. Kalitemizi en üst noktada tutabilmek bizim için çok önemlidir. Bütün ürünlerimizin kalitesinin aynı seviyede kalmasını istiyoruz. Bu imalatın bize verdiği güçtür. Ekibimizde üretimi kontrol eden kişi sayısı toplam kişi sayımızın %20’sinden fazladır. Her projenin başında mutlaka süpervizör vardır. Bu sayede hem tecrübeye hem yüksek müşteri hacmine ulaştık.

 

Devamı ve daha fazlası Klass Magazin Aralık sayısında..