Hilltown Avm “Pati Fest” İle Faydalı ve Eğlenceli Bir Güne Ev Sahipliği Yaptı

Hilltown Avm “Pati Fest” İle Faydalı ve Eğlenceli Bir Güne Ev Sahipliği Yaptı Hilltown Avm “Pati Fest” İle Faydalı ve Eğlenceli Bir Güne Ev Sahipliği Yaptı

Hilltown AVM, Can Dostlarını yanından ayırmak istemeyen misafirleri için 15 Nisan 2018 Pazar günü Farmina Pet Foods Türkiye iş birliğinde düzenlediği “Hilltown Pati Fest” ile Kurtköy’deki sokak hayvanlarına mama bağışı sağlayan anlamlı bir etkinliğe imza attı.

 

Anadolu yakasının yeni yaşam merkezi Hilltown AVM, yapmış olduğu yeniliklere her gün bir yenisi daha eklemeye devam ediyor. AVM'lere giderken "Can Dostları"ndan ayrılmak istemeyen ziyaretçiler için evcil hayvanları ile AVM’ye girebilme şansını sunan Hilltown AVM, Farmina Pet Foods Türkiye işbirliği ile düzenlediği “Hilltown Pati Fest”e Naz Elmas, Açelya Elmas gibi ünlüler de destek verdi ve gün boyunca can dostlar için eşi benzeri olmayan bir festival deneyimi yaşandı.

 

 

 

Açıldığı günden bu yana her yaştan ziyaretçisine sunduğu açık alanları, kültür, sanat aktiviteleri ve özel olanaklarıyla Anadolu yakasının göz bebeği haline gelen Hilltown AVM, hayvan severler ve dostlarını unutmadığını “Hilltown Pati Fest” ile bir kez daha gösterdi!

 

 

 

Pet friendly yaklaşımı ile hayvan severlerin kalbinde ayrı bir yere sahip olan Hilltown AVM şimdi de Kurtköy’deki sokak hayvanlarına mama bağışı sağlayan “Hilltown Pati Fest” etkinliği ile farkını gösterdi.  

 

 

 

15 Nisan 2018 Pazar günü, Farmina Pet Foods Türkiye işbirliği ile düzenlenen “Hilltown Pati Fest”, katılımcı derneklerin ve markaların can dostlar için kurduğu stantlarda yapılan satışlarla unutulmaz ve bir o kadar da faydalı bir alışveriş deneyimi yaşattı. Misafirlerin patili dostları ile katıldığı “Hilltown Pati Fest”te, 7’den 70’e herkes, eğlenceli etkinlikler, müzikler, yarışmalar, workshoplar ve sürpriz hediyeler eşliğinde, anlamlı bir o kadar da keyifli zamanlar geçirdi.