Güzelliğin Sınır Tanımayan Gücü Şimdi 7/24 Cebinizde

Güzelliğin Sınır Tanımayan Gücü Şimdi 7/24 Cebinizde Güzelliğin Sınır Tanımayan Gücü Şimdi 7/24 Cebinizde

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, yeni mobil uygulamasında bulunan binlerce ürün ve yüzlerce markayla beraber artık cep telefonunuzda…

Sephora Türkiye’nin yeni mobil uygulumasıyla güzellik alışverişinizi;  güvenli, pratik ve hızlı bir alışveriş deneyimine dönüştürmek elinizde!

Yeni uygulama hızlı sepet senkronizasyonuyla ister evde, ister seyahatte isterseniz işte günün her anında vakit kaybetmeden favori ürünlerinizi alışveriş sepetinize eklemenize kolaylıkla imkan sağlıyor.

Güvenli alışveriş ve hızlı teslimat anlayışla dikkat çeken uygulamanın içerisinde bulanan Sephora Blog’ta ise en yeni güzellik trendlerini takip edebilirsiniz.

Sephora’nın mobil uygulaması, IOS ve Android için tasarlanan özel arayüzleriyle de hem pratik hem de kullanışlı…

ücretsiz olarak indirilen Sephora Türkiye Mobil Uygulaması, kullanıcılara yeni güzellik trendleri keşfetme, kullanımı kolay ve pratik güzellik alışverişi deneyimine ve dönemsel kampanyalara cebinizden hızlıca ulaşma imkanı sunuyor.

Sephora Türkiye Mobil Uygulamasında Hangi özellikler Var

Favori ekleme özelliğiyle beğenilen ürünlerin kaydedildiği mobil uygulama,    en yakınınızdaki Sephora mağazalarını keşfetmenizi sağlıyor.

Uygulamanın barkod özelliğini kullanmak için sadece cep telefonunuzun kamerasını açmanız yeterli… Kullanıcıların tercih ettiği ürünlerin barkodunu mobil cihazlarıyla okutmasının ardından hem sephora.com.tr’den hem de mağazalardan ürün hakkında detaylı bilgilere hızlıca ulaşılabiliyor. 

Tek hareketle ulaşacağınız ana kategoriler bölümü, pratik ve rahat kullanımıyla uygulama içerisinde özgürce gezme imkanı tanıyor.

Sephora Türkiye Mobil Uygulamasını, Android telefon ve tabletlerde Google Play,  IOS telefon ve tabletlerde Appstore  mağazalarını ziyaret ederek ücretsiz olarak cep telefonunuza kolaylıkla indirebilirsiniz.

Sephora Türkiye  Mobil Uygulaması App Store link: https://apps.apple.com/tr/app/sephora/id1518225314

Sephora Türkiye Mobil Uygulaması Android link: https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.sephora.sephoraturkey&hl=tr