Bebeğim ve Ben An Be An Geliseceğiz, Anneligi O Öğretecek Bana

Bebeğim ve Ben An Be An Geliseceğiz, Anneligi O Öğretecek Bana Bebeğim ve Ben An Be An Geliseceğiz, Anneligi O Öğretecek Bana

Ünlü Oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu hamilelik sürecini, tiyatro oyununu, nasıl bir anne olacağını ve gelecek planlarını Klass’a anlattı...

 

2001 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olan ve ardından 2002 yılında Melek dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan A.G.A., Kurtlar Vadisi, Uygun Adım Aşk, Canım Ailem, Hayat Güzeldir, Gönül çelen, çalıkuşu, Kaderimin Yazıldığı Gün gibi hafızalarda kalan başarılı yapımlarda rol alan Begüm Kütük Yaşaroğlu şimdiler de hamilelik heyecanı yaşıyor. 11 yıldır mutlu ve keyifli bir birliktelik yaşayan ve sanat camiasında örnek gösterilen bir evliliği olan Begüm Kütük Yaşaroğlu 2010 yılında evlendiği Erdil Yaşaroğlu ile bebeklerini kucaklarına alacakları günü iple çekiyor. Binde Bir Gece Diyalogları adlı komedi oyunuyla tiyatro sahnesinde olan başarılı oyuncu, tiyatronun hayatının vazgeçilmezi olduğunu söylüyor. “Binde Bir Gece Diyalogları hayatımın en mutlu haberini aldıgˆım, dört ay karnımda bebegˆimle sahneye çıkıp, alkıs¸ aldıgˆım en özel oyunum olarak kalacak” diyen Begüm Kütük Yaşaroğlu, Nisan ayında son bulacak tiyatro oyunun ardından bütün dikkatini Eylül ayında kucağına alacağı bebeğinin anne karnındaki sağlıklı gelişim sürecine vereceğini ve eşi Erdil Yaşaroğlu ile beraber yeni bir dijital reklam projesinde yer alacağını söylüyor. Rol aldığı bir reklam filmi serisinden ötürü uzun bir süre pek çok kişinin kendisini reklamdaki ikizlerin annesi zannettiği Begüm Kütük Yaşaroğlu ile hamilelik sürecini, tiyatro oyunu Binde Bir Gece Diyalogları ve oyunculuk kariyerini, mutlu evliliğin sırlarını ve gelecek planlarını çırağan Palace Kemphinski’nin muhteşem atmosferinde Klass okurları için konuştuk.  

 

 

 

“İki sezondur devam eden tiyatro oyunum Binde Bir Gece Diyalogları 15 Nisan' da sezonu tamamlayıp son buluyor. Nisan’da benim de çok sevdiğim bir markayla Erdil ile beraber yeni bir dijital reklam projemiz var. Dogˆumdan sonra ise her çalıs¸an anne gibi ben de emzirme dönemini tamamlayıp kariyerime devam etme niyetindeyim.”

 

 

 

“Birol Güven teksti Binde Bir Gece Diyalogları oyunu iki sezondur devam eden, seyircisi hiç eksilmeden katlanan harika bir oyun oldu. Binde Bir Gece Diyalogları hayatımın en mutlu haberini aldıgˆım, dört ay karnımda bebegˆimle sahneye çıkıp, alkıs¸ aldıgˆım en özel oyunum olarak kalacak.”

 

 

 

“Hamilelik tarif edilemeyecek kadar zevkli bir macera. Her an olumlu düs¸ünüp bedenimin fizyolojik, ruhumun psikolojik tepkilerine adapte olmaya çalıs¸ıyorum. Bu süreci daha yakından anlamamı sagˆlayacak kitaplar okuyorum. Sakin ve huzurlu olmak adına elimden geleni yapıyorum. I·s¸tahım çok açık. Yedigˆim her s¸ey sanki ilk kez yiyormus¸um gibi sonsuz keyif veriyor. önümde daha altı ay oldugˆundan hamile yogasına bas¸ladım ve her gün en az 40 dakika yürümeye özen gösteriyorum.”

 

 

 

“I·lis¸kinde neleri isteyip neleri istemedigˆine net kararlar vermelisin. Tam 11 yıl oldu ilis¸kimiz. Her ilis¸kinin kendi dinamigˆi var. Klis¸e bir cevap olacak belki ama saygı çok önemli. Birbirine duydugˆun sonsuz saygı, güven ve sevgi var oldukça ilis¸kini dinamik tutmayı bas¸arıp as¸kı da yitirmiyorsan her s¸ey yolunda gidiyor.”

 

 

 

 

 

Begüm Hanım, hayatınızın önemli bir sürecinden geçiyorsunuz. Eylül ayında bebegˆinizi kucagˆınıza alacaksınız. Hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

 

S¸anslıyım ki rahat ve keyifli geçiyor. I·lk üç ay vücudumda önemli degˆis¸ikliklerin oldugˆu, fiziksel degˆis¸ikliklere adapte oldugˆum, beslenme ve uyku düzenimin tamamıyla degˆis¸tigˆi, yepyeni duygularla tanıs¸tıgˆım harika bir bas¸langıç oldu. üç ayı tamamladım. Hamileliğim son günlerde belirginles¸meye bas¸ladı. Her sabah uyandıgˆımda tanrıya bu kadar derin mutluluk veren, yas¸ama sevinci as¸ılayan mucizeyi tattırdıgˆı için s¸ükrediyorum. Umarım önümüzdeki aylarda sorunsuz ve huzurla geçer.

 

 

 

Kariyerinizi hamilelik sürecinde ne s¸ekilde sürdürmeyi planlıyorsunuz?

 

S¸u an dizim olmadıgˆı için s¸anslıyım. Sette uzun saatler çalıs¸mak zorunda degˆilim. Hamile olduğumu öğrendikten sonra da gelen teklifleri geri çevirdik zaten. Belki bölüm oyunculuğu ve sinema olabilir ama biraz duruma bağlı. İki sezondur devam eden tiyatro oyunum Binde Bir Gece Diyalogları 15 Nisan' da sezonu tamamlayıp, son buluyor. Nisan’da benim de çok sevdiğim bir markayla Erdil ile beraber yeni bir dijital reklam projemiz var. Dogˆumdan sonra ise her çalıs¸an anne gibi ben de emzirme dönemini tamamlayıp kariyerime devam etme niyetindeyim.

Devamı ve daha fazlası Klass Magazin Nisan sayısında...

Röportaj; Ahmet çevik