Baskı Makinelerimizi Modifiye Edip Verimliliklerini Arttırıyoruz

Baskı Makinelerimizi Modifiye Edip Verimliliklerini Arttırıyoruz Baskı Makinelerimizi Modifiye Edip Verimliliklerini Arttırıyoruz

HKN Endüstriyel Baskı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz ile HKN Endüstriyel Baskı Sistemleri Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Ebru ErmanYılmaz, verdikleri hizmetleri ve hedeflerini Klass’a anlattı..

20 yılı aşkın sektör deneyimleriyle dijital baskı makinelerini kusursuz bir şekilde yatırımcılarına ulaştıran HKN Endüstriyel Baskı Sistemleri, dünyaca ünlü birçok markanın Türkiye distribütörlüğünü üstleniyor. İthalatını sağladığı cihazların verimliliğini arttıran HKN Endüstriyel Baskı Sistemleri, yaptıkları çalışmalardan dolayı markalarından dünya üzerinde en iyi distribütör ödülüne layık görülmüş. çalıştığı müşterilerine 7/24 hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak istediklerini dile getiren HKN Endüstriyel Baskı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz ile HKN Endüstriyel Baskı Sistemleri Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Ebru Erman Yılmaz, verdikleri hizmetleri ve hedeflerini Klass’a anlattı.

Hakan Bey, HKN Endüstriyel Baskı Sistemleri olarak dünyadaki birçok önemli markanın distribütörlüğünü yapıyorsunuz. öncelikle HKN Endüstriyel Baskı Sistemleri ne gibi çalışmalar gerçekleştiriyor öğrenebilir miyiz?

HAKAN YILMAZ: Aslında çok renkli bir dünyanın başladığı su pınarındayız… Yaptığımız iş itibariyle algıda seçicilik ve farkındalık yaratıyoruz. Yollarda görülen billboardlar, araç kaplamaları, avmlerin içindeki tanıtım stantları, ürün tanıtım stantları, bina cephe giydirmeleri, inşaatların etrafındaki parapet kaplamaları, otobüs duraklarındaki tasarımlar gibi tüm işleri bizim makinelerimiz yapıyor. Biz de bu makinelerin Türkiye distribütörlüğünü yapan, satış ve servisini sağlayan bir firmayız. Geniş bir mecraya hitap ediyoruz. Siyasi partilerden büyük kurumsal şirketlerin ürünlerinin tanıtımına kadar outdoor reklamcılık yapan herkesin bizimle bir parça işi oluyor. Yaklaşık 20 yıldır sektör tecrübesine sahibiz, HKN Dijital Dış Tic. A.Ş. olarak da yaklaşık 6 yıldır hizmet veriyoruz. . Dünyanın en iyi markalarından biri olan Roland’ın, Gongzheng markasının, INX firmasının Türkiye distribütörüyüz. 2018 yılında baskı sistemleri sektöründe dünya devi olan ROLAND markasının bayiliğini aldık. bu bizim için önemli ve değer verdiğimiz bir gelişme her zaman bu ROLAND'ın marka değerini önemseyerek uygun bir strateji izlemeyi planlıyoruz. ayrıca insan sağlığına zararı olmayan Avrupa boyaları ithal ediyoruz. yaptığımız işlerde çevreyi ve insan sağlığını göz önünde bulundurarak doğru renklerle sürekli baskılar yapılması için müşterilerimize destek veriyoruz. 

 

“DİSTRİBüTöRü OLDUĞUMUZ FİRMALARIN MAKİNELERİ çOK HIZLI BASKILAR YAPABİLİYOR”

Gelinen dönemde dijital baskı teknolojisi nereye doğru yol alıyor? Sizin elinizde bulunan en iyi teknolojiler nelerdir?

EBRU ERMAN YILMAZ: Aynı anda iki işi yapabilen makineler çok ön planda. Hem bir dijital baskı yapan hem bir resim yapabilen hem de onu kesebilen, dekupe edebilen makineler tercih ediliyor. Bizim distribütörü olduğumuz firmaların makineleri çok hızlı baskılar yapabiliyor. Saatte 400-500 metrekare basabilen sorunsuz sistemler kuruyoruz. Baskı kalitesi gün geçtikçe gelişiyor, bastığımız materyaller gelişiyor.

 

“DüNYANIN EN BAŞARILI DİSTRİBüTöRü SEçİLDİK”

Peki, bu sektörde sizi farklı kılan özellikleriniz nelerdir?

H.Y.: Açıkçası biz bu sektörde Türkiye’de bir çığır açtık diyebiliriz. Baskı maliyetleriyle, baskı kaliteleri ve hızlarıyla ilgili imkansızı zorlayacak makinelerin Türkiye’deki modifikasyonlarını yaptık. Bunlar nano teknolojiyle üretilen cihazlar. Türkiye’de üretmek şu anki durumlarda mümkün değil. Japonya, Amerika ve çinli firmalar bu anlamda çok fazla ön plandalar. baskı makinesi konusunda 20 yıllık birikim tecrübe ve izlenimlerimiz doğrultusunda teknik ekibimizle uzun değerlendirmeler yaparak, en iyi sonucu alabildiğimiz modifiyeler yapıyoruz. Bununla alakalı da dünya üzerindeki bütün distribütörlerin olduğu bir toplantıda dünyanın en başarılı distribütörü seçildik. Ve diğerleri tarafından alkışlandık. Bu bizim için mutluluk ve gurur verici bir durum. %100 müşteri memnuniyeti hedefi olan bir firmayız. çok ciddi bir servis ağımız var. İnsanların pek çoğu bunun farkında olmuyor belki ama çok büyük markaların, şirketlerin bir günde kurumsal kimlik değişimleri olabiliyor. Bir bakıyoruz ki bir bankanın tüm şubelerinin tabelaları değişmiş, içindeki konsept değişmiş. Bunun arka planında gece gündüz çalışan bir ekip var, bir ruh var. O ekip ve ruh da bizden destek alıyor. Dolayısıyla biz de 7/24 hizmet verebilecek şekilde kendimizi dizayn ettik. Benim müşterilerimden aldığım geri dönüş, memnuniyetin çok yüksek düzeyde olduğudur. Bu da bizi daha iyi motive ediyor. Daha iyi sonuçlar almak için bütün gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

Röportaj: Erdi Kartal

Fotoğraflar: Uğur Atun

Devamı ve daha fazlası Klass Magazin Ekim sayısında..