Ayşe Hatun Önal “Sirenler”i Çalacak

Ayşe Hatun Önal “Sirenler”i Çalacak Ayşe Hatun Önal “Sirenler”i Çalacak

2003 yılında yayımladığı "Sonunda" albümüyle müzik dünyasına merhaba diyen, çektiği klipler ve müziğindeki elektronik altyapılarla her zaman standartların üzerinde işlere imza atan Ayşe Hatun Önal, yeni single çalışması "Sirenler" ile yine dikkatleri üzerine çekecek.

"çak Bir Selam" ve "Güm Güm"ün liste başarılarıyla adından sıkça söz ettiren, geçtiğimiz aylarda ise dünyaca ünlü pop yıldızı Ricky Martin’le ses getiren bir düete imza atan Ayşe Hatun önal, sözü ve müziği Alper Narman ve Onur özdemir ortaklığında, düzenlemesi ise Osman çetin tarafından yapılan "Sirenler" şarkısıyla yine müzik dünyasının gündemine oturacak.

"Sirenler" şarkısının video klibi için Murad Küçük'ün kamerasına karşısına geçen Ayşe Hatun önal, klibin çekimlerini Feriye Sarayı’nda gerçekleştirdi. Birçok dansçının ve eskrim sporcularının eşlik ettiği klipte Ayşe Hatun önal, Zeynep Tosun imzalı stiliyle de göz doldurdu. Güzel sanatçı, single'ın fotoğrafları için Serhat Hayri'nin objektifine poz verdi.

Bugün tüm radyolar ve müzik kanalları aracılığıyla dinleyicilerle buluşan "Sirenler", 11 Kasım Cuma günü tüm dijital platformlardaki yerini alacak.