Ahu Karaduman; Danışanlarına Güven Sağladığı İçin Başarıya Ulaştı

Ahu Karaduman; Danışanlarına Güven Sağladığı İçin Başarıya Ulaştı Ahu Karaduman; Danışanlarına Güven Sağladığı İçin Başarıya Ulaştı

Güzellik, Zayıflama, Sağlıklı Beslenme, Kalıcı Makyaj, Estetik denince akla gelen ilk isimlerden olan Ahu Karaduman, her gününü bu başlıklar altında yaşıyor. Mesleğinde akla gelen ilk isimlerden biri olmayı başaran Ahu Karaduman, bugün güzellik sektöründe önemli birçok başarının sahibi.

Güzellik ve estetik alanında uzun yıllar farklı firmalarda çalıştıktan ve birçok sertifikayı edindikten sonra işletme eğitimini de tamamladı. Estetik dünyasındaki trend uygulamaları 11 yıldır merkezinde son teknolojiyi takip ederek ve kaliteli hizmet anlayışıyla danışanlarına sunan Ahu Karaduman, yıllar önce girdiği bu yolda rakiplerini de geride bırakmayı başardı. Dekolte Plus Güzellik Merkezi'nin Kurucusu Ahu Karaduman sergilediği örnek çalışmalar ve sektöre kazandırdığı hizmet anlayışıyla emin adımlarla zirveye doğru ilerliyor. İşinin ehli insanlar ile çalışmanın en önemli kuralı olduğunu belirten Ahu Karaduman, doğru kişileri bulabilmek için ise "Resmin bütününü görebilmek için kendini sürekli geliştirmek gerekir" diyor. Bu yolda hiç bıkmadan, yorulmadan yenilikleri takip ederek ilerleyen ve "Yılın Güzellik Merkezi" ödülünün sahibi olan Ahu Karaduman geçtiğimiz haftalarda ise "Yılın En Başarılı Genç İş İnsanı” ödülünü kazanıp, aynı zamanda iş dünyasında da başarısını ortaya koymuş oldu. Ahu Karaduman, bu başarısının yanı sıra danışanlarına güven vermesiyle de ön plana çıkıyor. Uzman kadrosu eşliğinde son teknoloji cihazlar ile fiziksel görünümü en ideal düzeye getirebilmek için sağlıklı bir şekilde zayıflamayı ve güzelleşmeyi danışanlarına vadeden Karaduman, aynı zamanda sık sık yurtdışı fuarlarına katılarak hem kendi bilgi dağarcığını paylaşıyor hem de kendi merkezini geliştiriyor.