2020 Yurt Dışı Erken Rezervasyonu Jolly İle Şimdi Başlıyor

2020 Yurt Dışı Erken Rezervasyonu Jolly İle Şimdi Başlıyor 2020 Yurt Dışı Erken Rezervasyonu Jolly İle Şimdi Başlıyor

2020’de yurt dışı turları ile tüm dünyayı gezmeye davetlisiniz. İtalya’dan Amerika’ya Balkanlar’dan Küba’ya nereyi keşfetmek isterseniz indirim fırsatını kaçırmayın ve dünyayı avantajlı fiyatlarla keşfetmeye hazır olun!

Peki, Jolly’nin rehberliğinde sizi bekleyen güzelliklerden bazılarına göz atmaya ne dersiniz?

Kayak tutkunlarının hiç kuşkusuz son dönemdeki en gözde rotalarından biri olan Bansko’da olağanüstü güzellikleri keşfedebilirsiniz.

Romantizmin başkentlerinden biri olarak anılan Roma’da sayısız eser ve tarihi yapı görme fırsatı elde edebilir, Vatikan ve San Pietro Katedrali, Collosseum, İspanyol Merdivenleri ve Aşk çeşmesi’ni de gezebilirsiniz.

İtalya Rönesansı’nın doğum yeri olan Floransa’dagezilip görülecek güzellikler arasında olan, PonteVecchio Köprüsü, Santa Maria del Fiore Katedrali, Uffizi Sanat Galerisi ve Sinyorler Meydanı’nı görebilirsiniz.

Balkanlar’ı keşfetmek ve tatilini farklı coğrafyalarda sürmek isteyip çok da zamanınız yoksa Baştan Başa Balkanlar Turu’na katılabilirsiniz.

 

Jolly, hem farklı deneyimlere tanıklık edebileceğiniz hem de kendinizi yeniden bulacağınız 2020 yurt dışı turları erken rezervasyonla oda başı 200 euro’ya varan indirimli fiyatlar ve World’e özel peşin fiyatına 6 taksit imkanıylasizleri bekliyor.