2019 Düğün Trendleri ‘Kalamış Wedding Fest’te Beğeniye Sunuldu

2019 Düğün Trendleri ‘Kalamış Wedding Fest’te Beğeniye Sunuldu 2019 Düğün Trendleri ‘Kalamış Wedding Fest’te Beğeniye Sunuldu

Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Kalamış Wedding Fest, Sonbahar - Kış sezonunun düğün trendleri görücüye çıkardı. Modacı Pınar Bent’in gelinlik defilesinin beğeniyle izlendiği festivalin sunuculuğunu Yavuz Seçkin yaparken, ünlü astrolog Hande Kazanova ve spiker-yazar Beste Uyanık aşka dair yorumlarıyla çiftlere ışık tuttu.

Evlilik hazırlığındaki çiftlere yol gösterici olmak amacıyla düzenlenen ‘Kalamış Wedding Fest’, üçüncü kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Gelinlikten damatlığa, masa-sandalye dekorasyonundan süslemelere, kına organizasyonundan dans showlara,  davetiyeden fotoğrafçıya, müzikten pastaya, mücevherden damatlığa kadar düğüne dair detayların yer aldığı festivalde birçok etkinlik yapıldı.

Modacı Pınar Bent’in tasarladığı 2019’un trend gelinliklerinin sergilendiği defilede, Yeşilçam’ın gamzeli güzeli Bahar öztan, Didem Taslan, Ece Gürsel, Türkan Geyik ve Hande Aras gibi ünlü mankenler podyuma çıktı.

ünlü sunucu ve ‘Koca Bulma Sanatı’ kitabı ile Beste Uyanık katılımcılarla aşka dair sohbet etti. ünlü astrolog Hande Kazanova burçlara göre aşkı yorumladı. ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ise düğün pastası workshopu ile katılımcılara büyülü pasta dokunuşlarını gösterdi.

2019’da egzotik konseptli düğünlerin tercih edildiği vurgulayan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Satış ve Pazarlama Direktörü Deniz Dikkaya, “2019 düğün sezonunda kapalı alanlarda yapılan düğünlerde egzotik bir hava hakim. Bu düğünlerde sıklıkla gördüğümüz tüylü pampaslar, bataklık bitkileri, renkli çiçekler ve sandalye süslemeleri, masa süslemeleri ve tavan aksesuarları otel düğünlerine romantik bir görünüm sağlıyor.. Gerçekleştireceğimiz 3. Kalamış Wedding Fest ile de yeni dönemin trendlerini, hazırlıkları aylar öncesinden başlayan düğünleri için çiftlere yol göstermesi adına sergiledikdedi.

IŞIK SAçAN GELİNLER

Bu senenin trend gelinliklerinin taş işleme, ışıltılı ve ihtişamlı detaylar ile öne çıktığı ve duvak yerine Fransız havası veren şapkalar veya aksesuarlar olduğunu söyleyen Pınar Bent, defile sonrası mankenler ile birlikte basın karşısına çıktı. Pozitif ve yardımsever kişiliğiyle tanınan Bahar öztan, Kalamış Wedding Fest’te düzenlenen defilenin gelirinin öğrenim ve sağlık ihtiyacı olan çocuklara verileceği projede podyuma çıktı. Böylece sosyal sorumluluklara karşı duyarlılığıyla bir kez daha herkese örnek oldu.