2018 HEPİMİZ İÇİN İYİLİK YILI OLSUN

2018 HEPİMİZ İÇİN İYİLİK YILI OLSUN 2018 HEPİMİZ İÇİN İYİLİK YILI OLSUN

Yeni yılınız kutlu olsun… Yeni yıl size dilediğiniz her şeyi getirsin. En önemlisi de sağlık, sağlığınız hep yerinde olsun. Ülkemiz barış ve refah içinde büyümeye devam etsin.

 

Sosyal Sorumluluk Projelerinde gönüllü yer alan, vakıf ve derneklere her zaman destek olan dergimiz ve ben, umuyorum ki 2018’de yine çok daha güzel işlere sizin sayenizde imza atalım. Bu yıl hepimiz için iyilik yılı olsun.

 

 

 

 

 

 

 

çEVKO’DAN ANLAMLI PROJE

 

çEVKO harika bir işe imza atmış.  Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve T.C. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde Şanlıurfa ve Kilis’te yürütülen “Suriyeli Mülteci Yerleşim Birimlerinde Geri Kazanım Bilincinin Yaygınlaştırılması” projesi sonrasında, Suriyeli mülteci çocukların yaptığı resimler ve mülteci kadınların geri dönüşümlü malzemelerden yaptıkları el işi çalışmaları, çevre ve Şehircilik Bakanlığı binasında sergileniyor.

 

 

 

TOHUM OTİZM VAKFI

 

YARARINA NEVRESİM ALABİLİRSİNİZ

 

Tohum Otizm Vakfı özel Eğitim Okulu öğrencisi Mustafa Birdal’ın çizimlerini Makiteks firması nevresim koleksiyona dönüştürmüş. Geliri, Türkiye’deki otizmli çocuklar yararına farkındalık yaratmak ve bu çocukların ailelerine destek sağlamak amacıyla Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanacakmış. Otizmli çocuklar yararına satışta olan Mustafa Birdal çizimlerinden üretilen renk renk nevresim setlerine makiteksonline, n11.com ve makiteks mağazalarından ulaşabilirsiniz.

 

 

 

İŞ SANAT’TA VİYANA GECESİ                                                               

 

İş Sanat; müzik, edebiyat ve dansla dolu programıyla sanatla renklenen bir ocak ayı vadediyor. 2018’in ilk konserinde John Rigby yönetimindeki Johann Strauss Orkestrası, İngiliz tenor Nicky Spence ve soprano Corinne Cowling eşliğinde yılbaşı özel programıyla İş Sanat sahnesine konuk olacak. 4 Ocak, perşembe akşamı gerçekleşecek bu coşku dolu Viyana gecesinde birbirinden romantik valsler ve eğlenceli polkalar seslendirilecek.

 

 

 

“SES VER İLHAM VER”

 

Raflarda yerini alan ve görme engellilerin dünyasına ışık tutacak ‘Ses Ver İlham Ver’ kitabı için siz de bir umut olabilirsiniz. Kitabın ilk baskısından elde edilecek gelir tamamen Altı Nokta Körler Derneği’ne bağışlanacak.

 

 

 

YAKAMOZ EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

 

EĞİTİM EŞİTLİĞİ İçİN MüCADELE EDİYOR

 

Bütün çocuklar geleceği kayıtsız şartsız hayal etmek ve yaşamak için dünyaya gelirler. Fakat ne yazık ki birçoğu hayallerini gerçekleştirmek için ihtiyaç duydukları eğitime erişemiyor. Yakamoz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ellerinin uzandığı noktalara ulaşarak çocuklara eğitim eşitliği için fırsatlar yaratıyor. Destek olmaksa bize düşüyor.